Nyår imorn!!

Jag önskar verkligen att de var typ 2 veckor kvar till nyår , jag hade ju värsta planen på hur jag skulle se ut och vad jag skulle ha på mig ... Men det känns som vad jag än sätter på mig imorn kommer jag ändå se sjukt sliten och sjuk ut :(
Jag fattar inte hur man kan nysa så mycket som jag gör?! Jag nyser kanske 1000 nysningar i minuten och jag lovar man blir helt slut av det, så imorn tänker jag nysa in det nya året !

Blir lite dålig uppdatering från min sida men jag tror inte ni är intresserade av att höra hur jag ligger på soffan och sen nyser jag lite och sen mer och mer , nää ! inte så kul tror jag så ni får helt enkelt hålla ut tills jag mår bättre och så får ni ha en riktigt bra nyårsafton osv.




pusssss och kram


Host host och snörvel snörvel !!

Jaha då har man blivit sjuk såhär lagom till nyårsafton , men jag gör allt för att inte bli mer sjuk för om de håller sig som de e nu då kan jag nog festa lite iaf =) Jag har köpt 2 sorters te som ska ha bra grejer i sig , hostmedicin och några orala droppar mot förskylning och så ska jag äta massa vitlök i maten , för jag vägrar bli sämre .

Jag var på stan med Vickis för att kolla om man hitta nå kul på rea'nmen nej det är som vanligt jag hittar aldrig något när det är rea, men men ! Jag ska kolla lite imorn med man kanske har bättre tur då =) 

Nu ska jag hälla i mig massa te !!!


Pusssss

I'm back , na na na na !!

Woho nu e man hemma igen och det känns ganska skönt fast ändå inte då jag kommer sakna min mamma och mina vänner men aja kommer ju åka till Uppsala snart igen så nemas problemas :P
Hoppas ni har haft en bra Jul för de har jag haft och massa fina julklappar har jag fått med även fast jag bara önskademig en kajal-penna hehe . Kan lägga upp bilder någon dag när jag tagit kort på sakerna .

På Juldagen var vi hemma hos Marie och Mahmut , riktigt trevligt var det sen gick vi ut på Platina och röjde hela stället kan man säga,  det blev en rikitgt lyckad kväll och det verkar som om alla hade kul inte bara jag :)

Jag har tagit lite bilder av Marie *förlåt* från juldagen =)


Jag och Marie , fulla och glada


Vickis och jag =)


Malin gör allt för att täcka min fina pose , hehe :P


Jag och gänget !


Jag och Marie med våra cider =)

Mahmut , malin och Söderberg =)


Puss på er!!!


Sådär ! Ja då har ni sett lite bilder:)


Pussss

Julafton imorgon !!

Det är helt sjukt att Julafton är redan imorgon och att jag blir ett år äldre imorn med , nej det känns inte alls som det ! Jag åker ju hem till Mammy i Uppsala idag så nu blir det ingen vidare uppdatering från min sida hade tänkt att jag skulle mobil blogga men det går inte då jag hade en blogg förut med en kompis och då registrerade jag mitt nr på den bloggen och jag kommer inte ihåg lösenordet till den bloggen så jag kan inte gå in och ändra heller, så det blir ingen mobilbloggningen !

Nu får ni alla där ute ha en riktigt GOD JUL  !!!






pusss

Godnatt !!


You have to take the good with the bad.
Smile with the sad. love what you got
And remember what you once had
Always forgive, but never forget
Learn from mistakes, but never regret
People change, things go wrong
Just remember...life goes on...










22 December !!

Ja då var det Måndag igen , det betyder Prison break :) woho ! Idag ska jag bara tvätta och sen ska jag göra ett till försök med att baka pepparkakor utan att bränna dem ...
Sen måste jag även packa de jag ska ha med mig till Uppsala eftersom jag åker dit imorn, så om min blogg inte uppdateras så mycket under den här veckan förstår ni att jag inte har tillgång till dator eller internet .
Men tänkte försöka mobilblogga när jag hinner eller jag ska hinna med något inlägg iaf .


Jag är så sjukt ledsen att Gossip Girl och One three hill har uppehåll tills den 5 Januari inte så lång tid men ändå jobbigt!!!!

Och det värkar ju så spännande , jag dör ju !!!





pussss

WOHO SNÖ!!!!

Jaa!!! Nu har det snöat här i Gävle så nu känner man lite mer julkänslor , men eftersom jag inte kommer vara här på Julafton utan i Uppsala så spelar det inte så stor roll om det e snö här .Jag hoppas att de börjar snöa i Uppsala innan jag kommer dit.


Jag va inne på asos.com och kollade lite, men det skulle jag ju inte ha gjort blev total förälskad i de här sötnosarna :



Mest av allt vill jag klänningen så himla söt !!!


NATTI NATTI

Otroligt lugn Södag !!

Jaha då var de 4:de advent i dag ! Idag har jag och babe varit på stan och glott lite men de är inte speciellt kul när man inte kan göra av med pengar på sig själv utan allt går ju åt till andra , nog för att jag gillar att köpa saker till andra, men öskar att mitt bank-konto tyckte det var lika kul ! Sen gick vi och hyrde 3 film på Hemmakväll alla filmer verkar bra utom en och den tvinga Murat mig att se ! ANACONDA 3 , så hemsk dålig men jag skrek och blundade mig igenom hela filmen då jag har en sådan hemsk fobi för ormar ,  uscch!!!

Jag undrar vad jag kommer få i julklapp och i Födelsedags present för jag har inte önskat mig något eller jo en kajal-penna men hur mycket är det då =) Jag bryr mig inte så mycket om vad jag får längre, maten är viktigare nuförtiden *mums* säger jag bara =) Sen visst finns det saker jag vill ha som t.ex. en nya kamera då min inne på sista värsen, men jag tror inte jag kommer få det eftersom jag inte sagt att jag vill ha det, så är det nog riktigt svårt att veta att jag vill ha en kamera , hehe!!!



Lancome's kajal penna är min absoluta favorit då den räcker så otroligt länge
och den markerar ögonen så otroligt bra . Pris ca: 150 kr


Puss

Vill ha !!!


Vill ha den här fina väskan från bagsandfashion.com !!





Lördag och helt förstörd

Igår kom min babe hem från Turkiet så vi satt här hemma han och jag och drack lite för mycket och herregud vad full jag blev, han också för den delen =) Så idag är jag inte allt för pigg om man säger så, hehe!!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer tror att babe är ledig idag med *hoppas* men man vet ju aldrig men om han e det så  blir det väl antagligen bara massa mysande med honom och tittande på någon film .

Jag fattar inte riktigt att Julafton är om 4 dagar tycker nyss det var sommar, tiden går ju så otroligt fort nu förtiden . Det känns inte lika speciellt med Jul längre det var ju mer speciellt när man var liten då kände man av julen redan när December månad börjar och man tyckte tiden gick så långsamt men nu hinner man inte ens med och tänka för tiden går för fort ...
Självaste Julafton är inte heller så roligt nu för tiden man vaknar , tittat på kalle , äter julmat och öppnar julklappar sen är det över typ , nej men man bryr sig inte lika mycket längre och det är tråkigt tycker jag för jag önska att det kändes sådär kul som det gjorde när man var yngre ...


puss

Natt städning

Ja då håller jag på torkar och plockar osv , men jag måste dammsuga och torka golven, men 01.30 kanske inte är den bästa tiden att sätta igång med att dammsuga så det får jag ta imorn .
Jag vill bara att allt ska vara helt puts och fint när älsklingen kommer hem från turkiet och om jag känner mig rätt kommer jag var tok för seg för att städa imorn så då gör jag nu iställe hehe :D

pusss

Julgrans shopping !

Nu ska jag gå iväg till Rusta och kolla efter en julgran =) !! Jag gillar plastgranar bättre än riktiga då plast inte barrar som riktiga gör och så tycker jag riktiga granar ser så tråkiga ut men det en del rikitga some så där fina och fluffiga en sådan skulle jag kunna ha , men det får bli en i plast då håller den ju längre med , perfekt!!

Sen ska jag städa lite eller ganska mycket men det får bli senare underdagen för nu tänker jag gå och leta gran på Rusta !!






puss på er

Vill inte ha någon rubrik !

Jaha då e de dags och sova igen tycker att man gör det hela tiden ! Vad har jag gjort idag ?! hmm jo jag och vickis åkte och handlade julklappar till nära och kära, sen handlade vi ingredienser till Cupcakes som vi gjorde när vi kom hem säger bara, mmm ! De blev goda iallafall men snygga vet jag ej om de blev jag är ju inte något bakproffs direkt sen försökte jag och Vickis göra pepparkakor men det blev inte som de skulle mycket svartare och det smakade väldigt lite pepparkakor så något va fel tror jag, hehe !

Ja på fredag kommer min babe hem, ÄNTLIGEN!! fast tiden har gått fort som bara den känns inte som han varit borta i 14 dagar redan . Då ska jag överaska han lite =) Vad det tänker jag inte berätta !


Visp visp


Halvfärdiga :D


Färdiga men inte så vackra kanske


Tur att de va goda iaf !!!


puss på er

Igår kväll !!!

Igår hade jag besök av Vickis , vi åt mat och spelade Monopol =) Så kul de var ! Jag vann självklart hehe men Vickis var bra hon med . Sen låg vi och kollade på Gossip girl och det är ju alltid trevligt .





Pusss

tjena tjena

i fredags åkte jag till Uppsala och där träffade jag sötisarna malin och marie sen hade jag bara en lugn hemma kväll med mami, vi tittade på Idol och åt massa godis :) Sen på Lördagen gick jag upp kl 7 och åt frukost sen tog jag tåget till Sthlm kl 9.00. Jenny som jag skulle träffa stod och väntade på mig vid stationen i Sthlm så det var skönt eftersom jag verkligen är sämst på att hitta , sen åkte vi till Odenplan och gick vidare mot saxess by alex där jag skulle klippa mig halv 11 . Håret blev helt ok fast jag tycker mitt hår blev mer slitet än var det var innan men aja får helt enklet ta hand om mitt hår nu =)

Sen gick vi och shoppa lite , jag köpte bl.a. ett par svarta pumps som jag ska ha som party skor hehe ;)
Därefter åkte vi hem till Jenny och fixa oss sen åkte vi hem till några av hennes kompisar och vad som hände sen tänker jag inte ta nu :)

Idag har jag varit på stan och köpt lite julklappar så det känns skönt att ha några klappar avklarade även fast det är många kvar att köpa ...
Snart kommer Vickis till mig, vi ska laga mat osv sen ska vi även åka till solarieöarna och skaffa oss lite färg på kroppen .




puss o hej

Väldigt sent första inlägg !!

Jag har bara haft fullt upp idag så det är därför första inlägget blir så här sent ! Och nu tänker ni säkert att jag har gjort massa intressanta saker, men nej absolut inte ! Jag har varit ute och gått sen har jag städat (städ-mani) som en tok och blivit arg på stjärn-slingan som jag försöker få runt fönstret , pratat en massa i telfonen med Jenny :) och jag har på solarieöarna en snabbis så där och sen har jag lagat mat =) Där ser ni inge roligt alls !




Whose skin are you in??

Jag fattar inte människor som tycker om att klä sig i döda djur !!!! Man kan väl köpa fake päls om man nu måste bära päls så slipper man stödja pälsindustrin. Det är rent sagt  vidrigt hur de behandlar djur bara för att få tag i pälsen och sälja den till idioter som känner sig snygga i päls osv.
Jag vet att många tänker att " Vad spelar det för roll om jag slutar köpa päls, andra kommer kommer ju ändå köpa päls om inte jag köper ?" Joo visst kommer någon annan köpa den pälsen men du stödjer det inte iaf och de fler som slutar köpa päls dessto mindre pälsindustri =)


Jag säger bara titta på videon nedan!!




Ny Linda !!

Japp då var man sjukt nervös ! Hehe nej då men jag bokade nyss tid i Stockholm för tid för klippning och färgning. Jag är inte dirket en sådan tjej som "vågar" förändra mig för jag  är så rädd att det inte ska bli fint men nu jävlar är det dags fören förändring, whihi !! Det enda jobbiga är att jag har tid kl 10.30 på morgon det betyder att jag måste åka kl 9 från Uppsala och jag e inte direkt en morgonmänniska så det blir roligt , eller inte !!!!!

Jag kommer nog låta frisören ha ganska fria händer men jag har en liten ide hur jag vill ha mitt hår, vill ha det som Nicole Richie har på bilden nedan, men jag vet inte om jag skulle passa idet vi får väl se vad frisören tycker .

 
Men jag vill ha det lite längre än hon har men annars så är det något sånt jag tänker mig med färgen och frisyren !!!




pussss

God Morgon !

Kom nyss hem från Ams som hjälpte mig att faxa ett papper till Idioterna på Försäkringskassan men som tur var så ringde de upp från försäkringskassan och sa att jag får min pengar på Fredag, woho ! 3 veckor har jag väntat på att få pengar och äntligen kommer de =)

Idag ska jag bara fixa lite saker här hemma ska bl.a. hänga upp en ljus-slinga med stjärnor på i sovrumsfönstret och sen ska jag ut och gå idag med och sen blir det hoppa hopprep, tralaaala .


pusss

Ikea och tvätt

Idag har jag varit på ikea och handlat massa små saker som värme ljus , plastlådor och muggar =) har inga pengar alls just nu men jag har ett sånt där livsfarligt IKEA handla kort som man inte kan låta bli att använda, jag ska nog klippa isär det snart.
Kl 4 hade jag tvättstuga och det var mindre roligt men väl behövt om jag säger så hade inga rena strumpor alls och nu på vintern är det ju inte så mysigt och skönt att inte ha strumpor på tassarna. Men nu är allt klart och jag har hämtat den och hängt in kläderna i garderoben .



Idag är det Desperate Housewives  kl  21 på 5:an och det gillar lilla jag plus att igår kom ett nytt avsnitt av Gossip girl så det betyder att jag kan se det idag, woho! Åh vad jag skulle vilja ha massa godis just nu men nej jag tänker inte äta godis eller något onyttigt ska träna snart och då brukar sötsuget förvinna =)


pussss


Sent inlägg

Jag vet att jag lova att skriva mer men jag har totalt glömt bort det *skäms men vad gör man ?!
Idag har jag varit ute och gått en timme, känner mig rikitigt stolt hihi , sen har jag varit och handlat mat och håll i er jag har bara handlat massa nyttig mat för nu jävlar e det slut på micro/snabbmat nu ska Linda bli nyttig :D Inte för att jag vill gå ner i vikt utan för att jag vill må bättre och alla vet ju att micro mat inte det bästa så nu ska det bli ändring idag åt jag t.ex. sallad och imorn blir det lax i ugnen med bulgur =) Sen ska jag börja göra mina youtube klipp träningar igen för min mage börjar störa mig den e sådär pluffsig och rund ganska söt haha men neej nu ska den okej inte hela men mycket av den !!!

Imorn ska jag till Valbo köpcentrum med Vickis och kolla lite det ska bli roligt att göra något som man inte gör för ofta .


Här kommer Klippen från youtube som jag ska börja med varje dag



Sorry !!

Förlåt om jag inte skrivit något idag men min mamma kom hit och hälsa på och sen har jag städat varenda litet hörn i min lägenhet har typ fått städ mani hehe ! Nu är jag så seg och trött att min hjärna inte funkar så därför har jag inte skrivit något !
Jag lovar att imorn blir det mer inlägg =)



Puss  o hej

Sitter här med Vickis!

Tjena bloggen ! Nu sitter man och dricker vin hemma hos mig , trevlig trevligt !! Vi ska snart  gå tänkte vi  hihi =)

Hörs sen !!!





pussssss

heejje !

Vickis och jag hade ju planerat att vi skulle bowla i kväll men så kom vi på att här så har bowling hallen stängt på Lördagar helt idiotiskt då de flesta vill bowla på helgerna ?! Så vi bestämde oss för att gå ut och det gillar jag ju oxå så de gör inget att de inte blir någon bowling =)
Så nu håller jag på och gör  mig i ordning, har precis lockat håret men det blev inte som jag ville men de blev helt ok fast det ser mest ut som jag har lite sådär vilt hår. haha!!! Men men det får duga .

Nu ska jag äta min man sen ska jag sätta igång med sminkningen


Skriver lite senare och lägger in bilder :)


pöössss


HAHAHA såg nu att jag skrivet "man" istället för mat , jag är ju bäst på att skriva . Eller inte !
Låter det var va kvar såg ju så kul ut !!!

T-pain !!


God Morgon !!

Japp då var man uppe då ! Ska äta lite frukost sen ska jag städa det sista i lägenheten och det känns inte alls så kul då det är köket som ska städas, hatar verkligen att städa köket !
Vickis kommer väl förbi någon gång i kväll och då ska vi bowla tror och hoppas jag =) Jag hoppas att vi kanske kan gå ut lite med för jag vill DANSA !! Fast jag vet inte vad det är men jag är typ orolig för att gå ut och dansa, känns som jag glömt hur man gör, haha !! Jag vet att jag inte har det men det känns så ...

Oj snacka om tråkigt och meningslöst inlägg men jaja de får duga !!!!!!

Hallojsan !

Idag har jag städat så det känns skönt och sen har jag rensat och fixat min garderob så nu känner jag mig riktigt stolt :D
Imorgon kommer Vickis till mig då ska vi ha rikitgt kul inte för att jag vet vad vi ska göra, men kul blir det iaf !
Fredag ja då är det väl bara skit på tv'n, det är det ju alltid på helgerna tycker jag får väl ta och glo på film eller göra det jag är bäst på, Prata i TELEFON !!!

Nu ska jag äta :D










Shoppat och fått !

När jag var i Uppsala fick jag lite grejer av min mamma och en kompis, så här kommer dom :

Kjol från HM och en sjal från Cubus

En till sjal från Cubus

Kappa från HM

T-shirt oxå från Cubus

klocka vet ej vart ifrån





pusssss o kraaamm




Saker du inte vill höra under en operation :

* Bäst vi sparar den där. Kan vara bra att ha vid obduktionen.


*Kan någon kalla på lokalvårdaren - vi behöver en mopp.


*Vänta lite nu här. Om det här är hans mjälte, vad är då det här?


*Ge mig... ööh...ähm...den där grunkan.


*Ojsan! Har någon överlevt 500 ml av det här förut?


*Fan, där gick proppen igen...


*Vafan, jag har hört att man kan tjäna grova pengar på njurar, och den här killen har ju två stycken!


*Stå still allihop! Jag har tappat en kontaktlins.


*Kan du få den där saken att sluta slå? Jag tappar koncentrationen här!


*Vad gör den där här?


*Häftigt! Se om du kan få hans ben att rycka till igen.


*Jag önskar att jag inte hade glömt mina glasögon!


*Okej, gott folk, det här kommer att vara ett experiment för oss alla.


*Kan någon se var jag har lagt skalpellen?


*Undras om den här snubben fyllde i sitt organdonatorkort...?


*Ta det lugnt. Jag tror den är skarp nog.


*Hon kommer att explodera! Ta skydd!!!


*Fan! Sidan 47 i instruktionsboken saknas!


Pussss

 


Jag vill inte vara ensam!!

Nää!! Nu börjar jag bli lite ledsen för min pojke åker ju om ca 5 timmar *snyft*  . Jag vet att det bara är 2 veckor men jag kommer sakna han hur mycket som helst . Kommer bli jobbigt att vara helt ensam att inte ha någon här hemma, hm vad ska jag göra nu då !?
Jag vet att det är bra att vara ifrån varandra lite också speciellt så är det nog bra för min del då jag inte mår så bra just nu och då kan ju vara bra med lite egen tid och fokusera  på mig själv bara men jag gillar att ha människor omkring mig så det kommer bli tomt, men det blir nog bra förhoppningsvis kommer det nån av mina vänner och hälsar på mig :) Min mamma kommer ju iaf på Söndag då ska jag köra en Marie och baka en massa så jag har något att bjuda på .

Kommer va vaken länge inatt då han åker vid kl 03.30 - 04.00 så Marie om du råkar vara vaken vid den tiden är det bara att ringa ;)






pusss


Hatar Lista

Usch vilken dag har varit så seg, inte så ovanligt jag vet men idag har jag inte orkat  med något alls inte ett dugg !!!
Imorn åker min babe :( kommer bli lite tomt utan han även fast jag e själv den mesta tiden men 14 dagar går fort, Javiissst!!!!

Jag känner att jag behöver göra en hatar lista, så här kommer den :



  1. Cancer . Finns så många som drabbas av denna sjukdom, tur är väl att sjukvården bli bättre och att cancer forskningen utvecklas osv.
  2. Regn på vintern . Finns det något mer deprimerande när man kollar ut genom fönstret och regnet bara öser ner !? På vintern ska det snöa inte regna !!
  3. HIV. Bara tanken av det får mig att rysa,uschh!! Så hemskt att HIV-viruset ökar i Europa och att man inte vet hur många som är smittade tack vare att många inte ens vet att de är smittade . Så säger bara: Använd KONDOM !!!
  4. Att homosexuella inte får gifta sig. Jag trodde att själva grejen med giftemål är att man älskar varandra och vill leva med varandra, och spela roll om man är av samma kön !!! Jag ser inte hetrosexuella och homosexuella jag ser människor !!!!!
  5. Migrän. Aj aj , så jobbigt att känna det där jävla dunkandet och illmåendet ...
  6. Att inte ha mycket pengar. Jag hatar det !! Vill oxå kunna köpa och göra massa saker och de som säger att  pengar inte gör en lycklig de måste varit en rik människa som sagt det, och vadå jag är väl heller olycklig med pengar än olycklig utan pengar !!!
  7. Att hata. Jag önskar att man slapp hata så mycket saker !!! Hehe.



Pusssss

Min lilla älskling

Världens bästa kille <3


 







PUSSSS

Tänkte bara ...

påminna er om att bli medlemmar här då ni kan få presentkort från kicks bl.a. hem skickade om ni samlar poäng och det är inte svårt att samla poäng alls :) Och ni får ju 50 poäng om ni blir medlemmar nu, sjukt bra ju !!!




Tisdag och Julpyntat

Hej på er !!! Idag var jag gick upp tidigt och började städa och har satt upp lite jul-saker , sen gick jag till AMS för att lämna in ett papper, sen gick jag och kollade på julklappar, har hittat allt jag ska köpa men kan inte göra det ännu, då jag inte fått mina pengar än *snyft* men har ju iaf hittat allt så när jag får mina pengar då är det bara springa och köpa allt :)

Jag tycker det är så svårt att komma på vad man själv vill ha, kan f*n inte komma på något jag vill ha eller jo kan komma på massa saker men allt jag vill ha är sjukt dyrt och skulle inte vilja att någon lade ut så mycket pengar på mig !
Hm vad kan man önska sig egentligen ? Ja visst kan man önska sig saker man behöver men de är så tråkigt tycker jag...
När man va liten var de ju sjukt enkelt och önska sig saker man skrev typ 2 sidor lång lista vad man ville ha, haha!!!

Nu ska jag dricka lite te och se om det någon som har lust att snacka lite skit med mig :P


Och just jag fyller ju år på Julafton också då måste jag önska mig något i födelsedagspresent med , blir tokig tror jag!!!!


RSS 2.0